بررسی پردازنده های نسل دوم اسکالیبل اینتل زئون Intel Xeon Scalable
شرکت STH در زمینه تست و بنچمارک پردازنده ها فعال می باشد و ما در کیهان سرور مقالاتی که توسط این شرکت منتشر میگردد را ترجمه و منتشر میکنیم. مقاله بررسی پردازنده های نسل دوم اسکالیبل اینتل زئون Intel Xeon Scalable نیز یکی از مقالاتی بود که امروز میخواهیم آن را منتشر کنیم. اصل مقاله بدون تغییرات، ترجمه، نگارش و منتشر میگردد. با کیهان سرور همراه باشید.
امروز ما نسل دوم اینتل زئون اسکالیبل ۲nd Gen Intel Xeon Scalable را برای اجرا و تست داریم. نسل دوم با نام cascade lake شناخته می شود که تا به امروز استفاده شده است. در ماه گذشته ما سرور های مختلفی را با زئون های جدید در پیکربندی های تک سوکته و دوگانه از عرضه کننده های مختلف تست کرده ایم. ما خواهان فراهم کردن یک مرور و بازبینی کلی برای خواننده ها در زمینه این محصولات هستیم.
نکات کلیدی در مورد خانواده ی نسل دوم اسکالیبل اینتل زئون
همه ما کم و بیش به تنوع پردازنده هایی که توسط شرکت اینتل تولید میشود آگاهیم. این شرکت بیش از چند صد نوع سی پی یو تولید و روانه بازار کرده است. این تنوع در مورد پردازنده های اسکالیبل نیز دیده میشود. به دلیل گسترده بودن این خانواده ما به خلاصه کردن چند نکته ی کلیدی در این بخش می پردازیم.
- بیشتر هسته ها در بخش های اصلی ” SKU stack ” دارای قیمت مشابهی بودند.
- عملکرد با توجه به افزایش هسته های محاسباتی مورد استفاده و افزایش سرعت کلاک تمام SKU در این نسل بهبود پیدا کرده است.
- این پیکربندی ها دارای عملکرد مشابه در زمینه ی IPC با در نظر گرفتن نسل اول و با توجه به شاخص CLOCK-FOR-CLOCK بودند.
- سرعت مموری و ظرفیت آن به حداکثر سرعت DDR4-2933 رسیده و از ۲۴۵ گیگابایت LRDIMM پشتیبانی می شود.
- ماژول حافظه ی پایدار INTEL OPTANE DC از DCPMM برای عملکرد بالا، ظرفیت بیشتر، پایداری بهتر ماژول های موجود در سوکت های DDR4 پشتیبانی می کند.
- امنیت سخت افزاری برای کانال ها و مصونیت آسیب پذیری های سخت افزاری در این نسل فراهم شده است.
- دارا بودن INTEL DL BOOST با استفاده از دستورات VNNI برای اجازه دادن به AI REFERENCING سریع تر بدون استفاده از GPU ها
- پکیج سی پی یو در یک سوکت دوگانه اینتل زئون پلاتینوم از سری ۹۲۰۰ با عرض نصف برای افزایش چگالی فضای HPC.
این نکات کلیدی تست های ما را تحت تاثیر خود قرار داده بود. ما در مورد هر هشت گزینه بحث خواهیم کرد. از بعضی جنبه ها Intel optane DCPMM و اینتل زئون پلاتینوم ۹۲۰۰، با جزئیات بیشتری مورد بررسی قرار گرفته اند تا به شما دید بهتری در زمینه ی تاثیر آن ها داده شود. اسلایدهای اینتل در مورد محصولات جدید می تواند مشابه گفته های ما در بالا باشد.

در این نسل، طیف گسترده ای از پیکربندی ها و معماری ها که مشابه نسل اول هستند دیده می شوند. می توانید در این زمینه به نوشته های دیگر مراجعه کنید. که در مورد کار سی پی یوهای اینتل زئون می باشد و به مقایسه ی زئون E5 و AMD ECPY می پردازد.
این جا شما اسلاید اول برای تاکید روی نکات اصلی محصولات اینتل برای اجرا را می بینید.

شما می توانید ببینید که این نکات مختصر در واقع تفسیری از تغییرات کلیدی در این دوره هستند که کمی اختلاف را به همراه دارند.
بعد از این ما به بحث در مورد تغییر در SKU پرداخته به تست عملکرد سی پی یو می پردازیم. که با بحثی در زمینه ی مموری پایدار Intel optane DC و نحوه ی کمک آن به بهبود عملکرد ادامه یافته و با بحث های مرتبط با امنیت محصولات و اینتل زئون پلاتینوم ۹۲۰۰ در کنار بیان نظر نهایی ما پایان می یابد.
تغییرات در SKU برای اجرای تست ۲nd Gen Intel Xeon
اینتل دارای تعداد زیادی SKU می باشد. این امر به دلیل اعتقاد به ایجاد انعطاف برای ورک لود با تعداد بیشتر SKU می باشد.

در زیر اسلاید SKU ی رسمی دیده می شود.

می توانید بببینید که ۴ پردازنده ی سری ۹۲۰۰ اینتل زئون پلاتینوم برای سگمنت HPC وجود دارد. این یک کاربرد جدید برای اینتل گلد ۵۲۲۰ هم می باشد. برای مدتی طولانی است که SKU هنوز از T suffix استفاده می کند. n برای شبکه است. شما می توانید V SKU ها را با هسته ی محاسباتی بالاتر و کلاک کمتر برای چگالی VM با قیمت کمتر داشته باشید.
شاید بهترین SKU هم “Y” SKU ها باشند که بخشی از فناوری Intel speed select هستند.

با استفاده از این فناوری مشتری ها می توانند بار کاری به هسته را نگه داشته و هسته های دیگر ار با سرعت کمتر نگه داری کنند. این جالب است اما SST-PP SKU بیشتر جالب به نظر می رسد.

اینتل اجازه ی استفاده از “Y” SKU را با سه پروفایل با هسته های فعال بیشتر در یک فرکانس کمتر یا هسته های فعال کمتر با فرکانس بیشتر را می دهد. تعداد هسته و فرکانس می تواند با سوئیچ بایاس تغییر کند. نظر اینتل بر این است که بتوان از پیکربندی های خودکار برای استفاده از سیستم بهره برد. هزینه ی SKU در این زمان انعطاف بیشتری دارد. اما مشتری ها از یک نوع سرور استفاده و تعداد SKU ها را به دو سوم کاهش می دهند.
نوشته های دیگر ما می تواند دلتای موجود بین محصولات مختلف را به شما نشان دهد و بیشترین هسته و سرعت کلاک را به شما در SKU بدهد.

در میانه ی این رنج محصولات اینتل زئون سیلور و اینتل زئون گلد ۶۱۰۰ سرعت کلاک و تعداد هسته را با بهبود ۲۰ تا ۴۰ درصدی عملکرد بیشتر کرده اند. اینتل زئون سیلور ۴۱۱۶ هم پرشی از ۱۲ به ۱۶ هسته داشته است و سرعت توربو کلاک را هم ۲۰۰ مگاهرتز بیشتر کرده است.
در بخش عملکرد سی پی یو، ما تمرکز بیشتری روی محصولات در رنج متوسط مانند اینتل زئون ۵۲۲۰ و ۶۲۳۰ با بهبود عملکرد آن ها در SKU داریم.
شاید عده ای هم روی اینتل زئون پلاتینوم ۸۲۸۰ تمرکز کنند که ۲۸ هسته دارد. تست های اولیه ی ما نشان از سرعت بیشتر ۳۶ درصدی اینتل زئون سیلور ۴۲۱۶ در مقایسه با ۴۱۱۶ دارد. قیمت برابر و توان مصرفی هم ۱۵ وات بیشتر است. اگر از اینتل زئون E5 2670 استفاده کنید دلتای بیشتری برای استفاده از سرورهای سوکت دوتایی نزدیک تر به دو اینتل زئون E5 2670 در یک زئون سیلور ۴۱۱۶ دیده می شود. در همین زمان ذخیره ی زمان هم می تواند به شما سود بیشتری برساند.
اجازه بدهید تا درک بهتری از عملکرد سیستم جدید به دست آوریم. در ادامه ما روی هسته ها در SKU تمرکز می کنیم اما قبل از آن نتایجی را به شما ارائه می کنیم.
عملکرد محاسباتی ۲nd Gen Intel Xeon
ما می خواهیم تا در مورد پیکربندی های خود در بنچمارک های مختلف و نتایج تست ها در این بخش برای شما توضیح بدهیم. ما سه پیکربندی ۴P و ۸ پیکر بندی ۱P و ۲P داریم. ما در این بخش تعدادی از نتایج مربوط به نسل دوم اینتل زئون و یا ۲nd Gen Intel Xeon را با نسل اول این سی پی یوها مقیسه می کنیم. در این راه از بعضی از بنچمارک ها استفاده می کنیم و تمرکز ما روی تغییرات سطح SKU ها می باشد. در این بخش ما تاثیر تغییر SKU stack را خواهیم دید.
بنچمارک کامپایل کرنل python Linux 4.4.2
این بنچمارک یکی از پر استفاده ترین تست ها در چند سال گذشته برای STH بسیار مهم و توسط بسیاری از افراد مورد تقاضا بوده است. در این تست ما به سادگی با استفاده تست سیستم با به کار گیری یک فایل استاندارد پیکربندی که مربوط به کرنل لینوکس ۲/۴/۴ است به بررسی عملکرد می پردازیم. این فایل از سایت kernel.org اخذ شده است. نتیجه های به دست آمده بر حسب تعداد کامپایل خواهیم پرداخت. نتایج با این بنچمارک در نمودار زیر قابل مشاهده است.

ما در این بخش به بهره ی استفاده از نسل های جدید قبل از اضافه کردن نسل های قدیمی تر زئون E5 و AMD CPY پرداختیم.

AMD هنوز هم از نظر قیمت می تواند رقابت کند. اما شکاف قیمتی در حال کم شدن است. برای مثال، اینتل زئون گلد ۵۲۲۰ حالا عملکرد بهتری را با قیمت کمتر از AMD ECPY 7451 به ما می دهد.
عملکرد c.ray 1.1
ما از تست c.ray برای بررسی عملکرد استفاده کرده ایم. این یک بنچمارک است که برای سی پی یوها بسیار متداول است و به منظور نشان دادن تفاوت ورک لودهای چند نخی در سی پی یوهای مختلف می باشد. ما به دنبال استفاده از نتایج در یک تست عملکردی می باشیم. می توانید نتایج تست ۸K به دست آمده در این بنچمارک را در زیر ببینید.

AMD دوست دارد تا از تست های c ray و Cinebench به دلیل عملکرد بهتر محصولات خود استفاده کند. در این جا هم به همین صورت است و ما می بینیم که ینچمارک کامپایک کرنل لینوکس دارای عملکرد قوی می باشد.
عملکرد فشرده سازی ۷-zip
۷-zip در برنامه های فشرده سازی و باز کردن در پلتفرم های مختلف استفاده می شود. ما اقدام به استفاده از این برنامه از روزهای ابتدایی با تست های ویندوز نموده ایم. این برنامه حالا بخشی از بنچمارک لینوکس می باشد. نتایج را در زیر می توانید ببینید.

برای ادامه ی این بخش ما خواهان تمرکز روی دو مجموعه از SKU ها هستیم. اینتل زئون گلد ۶۲۳۰ و ۶۱۳۰ که پردازنده ی دوگانه هستند و نیز زئون گلد ۵۲۲۰ و ۵۱۲۰. این ها مواردی هستند که مشتری ها باید ارزیابی کرده به سرعت کلاک و هسته های آن ها برای خرید توجه بیشتری بکنند.
عملکرد OpenSSL
پروتکل OpenSSL دارای اهمیت برای بسیاری از خریداران در بازار محصولات می باشد. نتایج تست این پروتکل را در زیر برای شما نشان داده ایم.

نتایج بررسی عملکرد در این پروتکل هم در نمودار شکل زیر قابل مشاهده است.

می توان دید که در این تست تراشه های جدید هسته های بیشتر و عملکرد بهتری دارند.
بنچمارک های UnixBench Dhrystone 2 و Whetstone
تست این بنچمارک ها، باعث صرف وقت زیادی از ما می شوند. درخواست های زیادی برای انجام این دو تست به دست ما می رسد. و ما باید این تست ها را انجام دهیم تا با یادداشت های انتقاد آمیز رو به رو نشویم. در این تست ها بنچمارک لینوکس UNIXBENCH 5.1.3 مورد استفاده قرار می گیرد و برای همین ما آن ها را در داده های خود آورده ایم. در زیر نمودار مربوط به نتیجه های مربوط به تست Dhrystone قابل مشاهده است.

در زیر هم می توانید نتایج تست مربوط به whetstone را ببینید.

میله های کوچک خیلی مهم هستند. اینتل سرعت توربو را افزایش داده است که به این معنی است که عملکرد نخ بهتر شده است. می توان دید که عملکرد چند نخی بهتر از قبل شده است.
GROMACS STH Small AVX2 Enabled
ما یک شبیه سازی ماژول GROMACS کوچک داریم که قبلا آن را در بنچمارک لینوکس AMD EPYC 7601 Linux benchmarks استفاده کرده ایم. در این بنچمارک ما یک تست کوچک برای ماشین های سازکار با سوکت های تک و دوگانه را مورد استفاده قرار دادیم. تست GROMACS ما از قابلیت های موجود AVX – ۵۱۲ و AVX2 استفاده کرده است.

این ها شاید متفاوت ترین نتایج باشند. اینتل زئون گلد ۵۲۲۰ به طور کلی بنچمارک AVX 512 را نابود کرده است. در سری گلد ۵۱۰۰ که شامل گلد ۵۱۲۰ است، اینتل avx 512 را به یک پورت FMA محدود کرده است. این باعث شکاف بالایی بین گلد ۵۱۰۰ و ۶۱۰۰ شده است. با نسل دوم زئون ، گلد ۵۲۲۰ بهتر عمل می کند که به نظر می رسد خیلی بهتر از با تراشه های دو پورته ی FMA AVX 512 باشد.
به روز رسانی ۲ آوریل ۲۰۱۹: ما از اینتل برای تایید دارا بودن پورت دوگانه ی AVX 512 در محصولات اینتل زئون ۵۲۲۲ و ۵۱۲۲ سوال کردیم. به نظر می رسد تراشه های ما این مشخصه را دارند. بعد از این ما در پی بحث در مورد تغییرات حافظه که با بحث در مورد Intel optane DC دنبال می شود خواهیم بود. با بیان مباحث امنیتی و بحث در مورد INTEL Platinum 9200، ما نظر نهایی خود را بیان می کنیم.
افزایش سرعت مموری ۲nd Gen Intel Xeon
یکی از مشخصه های اصلی در این نسل پشتیبانی از مموری ddr4-2999 DRIM با مموری بیشتر می باشد. این مشخصه در مقایسه با Intel Optane DC Persistent Memory Modules (DCPMM) دارای اهمیت کمتری است. اما در هر حال هنوز هم مهم محسوب می شود.

ما از تست این مشخصه با یک پیکربندی مشابه با Cavium ThunderX2 Review and Benchmarks استفاده کردیم. می توانید ببینید که ما سرعت بهتر و پهنای باند بیشتری برای پلاتینوم ۸۲۶۰ داریم.

ما سی پی یوی گلد ۶۲۴۸ را نداشتیم. اما از پلاتینوم ۸۲۶۰ استفاده کردیم و شاهد اثر افزایش سرعت مموری بودیم.
این تغییر زیادی است. DDR4 2933 تنها در صورت عدم نصب Intel Optane DCPMM وجود دارد. این مموری برای استفاده در نسل اول سی پی یوهای زئون در سال ۲۰۱۷ که مموری DDR4 2666 در بالای جدول بود استفاده می شد. برای همین نسل اول DCIMM با DDR4 2666 کار می کند و تمام سرعت سیستم به این اندازه با ماژول DCIMM محدود می شود.
مموری پایدار Intel Optane DC
در بازار می توان دید که با توجه به ماژول مورد استفاده سرعت برای حافظه متفاوت است و ماژول Intel Optane DC برای انتظارات بالا می تواند مناسب نباشد. اولین پشتیبانی Intel Optane DCIMM مربوط به حافظه های LAKE MEMORY بود که دارای منطق مورد نیاز برای استفاده با DCPMM و DRAM بود. هدف اینتل ایجاد یک ارتباط جدید بین OPTANE NVME SSD ها و DRAM می باشد.

با OPTANE DCPMM اینتل، هر کسی می تواند کانال های حافظه را با تاخیر کم در کنار بای پس PCIE در حالی که ظرفیت بیشتری را در کنار پایداری نسبت به دیوایس های NVME دارد به دست اورد.

ماژول OPTANE DCPMM در اندازه های ۱۲۸، ۲۵۶، و ۵۱۲ گیگی از ۱۵ وات تا ۱۸ وات در زمان کار خود وجود دارند.

اینتل دو مود را ارائه می کند. یک مورد مموری DRAM که در کش OPTANE DCPMM استفاده می شود. سیستم در این مورد پایداری زیادی ندارد اما ظرفیت بزرگ تری به همراه دارد.

App Direct Mode شاید جالب تر باشد. که از نرم افزار پشتیبانی و DCPMM می تواند به طور مسقیم در دسترس سیستم عامل باشد و پایداری و تاخیر کمتری داشته باشد.

در این جا نمونه ای از ۳۲ GB DIMM بعد از ۲۵۶ GB Intel optane DCPMM در سیستم دیده می شود.

دیدگاه اینتل در مورد نحوه ی استفاده از ۲۴ مموری ۳۲ گیگی DDR4 RDIMM در کنار ۲۴ ماژول مموری ۲۵۶ گیگی Intel Optane DCPMM در یک پلتفرم زئون اینتل در نسل دوم با سوکت چهار گانه در این جا دیده می شود.

هر ماژول Intel Optane DCPMM پیشنهاد رمز نگاری سخت افزار را برای سخت شدن دست یابی به حافظه ی سیستم دارد. در مورد مموری، این به طور موثری پایداری را کم می کند.
توانایی این مموری ها برای نوشتن با سرعت ۱۰۰ درصدی بر روی ماژول برای ۵ تخمین زده شده است. به ما گفته شد که کیفیت این مموری ها بیش از M.2، U.2 و AIC Optane NVMe SSD ها می باشد.
تاثیر این فناوری جدید حافظه می تواند خیلی زیاد باشد. این مموری می تواند تاخیر کم تر و پهنای باند بالا تری از NVME ها داشته باشد.

در MEMORY MODE در ماشین مجازی ما، در تست ما تاکید روی Supermicro SYS-2049U-TR4 4P server review، داشتیم و بهبود عملکرد را شاهد بودیم.
تست STH STFB KVM Virtualization با استفاده از Optane DCPMM
در یک ورک لود دیگر که ما می خواهیم نتایج آن را با شما به اشتراک بگذاریم، برای بررسی عملکرد Optane DCPMM به دلیل اجازه ای که برای انتشار نتایج دریافت کرده ایم، می توانید به تست در این بخش دسترسی داشته باشید. منبع این تست در دسترس شما نخواهد بود. خروجی تست با استفاده از ورک لودی که بر پایه ی ویژوال سازی مورد استفاده قرار گرفت، باعث شد تا ما به نتایج ارائه شده در نمودار زیر برسیم. هر VM در این جا به عنوان یک بار کاری مستقل عمل می کند.

نیازهای مموری قابل توجه است. به همین دلیل مموری کافی برای تمام VM ها برای عملکرد مناسب ماشین لازم است.
این در مورد Intel Optane DCPMM مشهود است و در زمینه ی این که چه طور ماژول کار کرده و عملکرد را بهبود می بخشد.
در ادامه ما به بحث در مورد امنیت و اینتل پلاتینوم ۹۲۰۰ پرداخته و نظر نهایی خود را بیان می کنیم.
امنیت بررسی پردازنده های نسل دوم اسکالیبل اینتل زئون Intel Xeon Scalable
صنعت با چند کانال اجرایی متفاوت از ژانویه ی ۲۰۱۸ دچار تغییر شد. این کانال ها مانند L1TF/Forshadow مختص اینتل بوده اند. با معماری جدید cascade lake در نسل دوم اینتل زئون ما این سخت افزار ها را فیکس کرده ایم.

توجه کنید که واریانت اول در این نسل نیست و بسیاری از مشتری ها می خواهند تا به زودی این گزینه هم اضافه شود.

ابتدا باید با مقایسه ی گلد ۶۱۴۲ و ۶۲۴۲ مزایای افزایش سرعت ۲۰۰ مگاهرتزی را ببینید که به تقویت کلاک تا ۷ درصد هم کمک می کند که در تست باری FIO بسیار متفاوت است.
تقویت Deep Learning در این نسل
با این مشخصه گمراه نشوید. باید بدانید که DL boost برای فعال کردن سرعت بیشتر عملیات ریاضی INT8 می باشد.

تسریع کننده ی VNNI بخشی از بهبود AVX 512 بود که اینتل در نسل Skylake-SP عرضه کرد.

با دارا بودن ۲۵۶ آپشن، INT8 از مموری کم تری در مقایسه با FP16 استفاده می کند. در نتیجه اینتل می تواند بهتر از سی پی یو استفاده کند و توان کم تری را مصرف نماید.

اینتل امید دارد تا بدون نیاز به GPU ها مشتری ها قادر به استفاده از NVIDIA tesla V 100 باشند و چند محصول برای این کار تولید کرده است.

اینتل نمونه هایی از INT8 را در مقایسه با FP32 در ورک لودهای معمول برای نشان دادن تاثیر ان ها روی عملکرد استفاده کرده است. می توان دید که کار بیشتر با چند VNNI می توان انجام داد.

در کش سایز L2، داده ی کمتر INT8 میزان کش L2 را افزایش می دهد که به دلیل وزن بیشتری است که می توان در کش نسبت به مموری داشت.

تقویت DL می تواند به کاهش پهنای باند مموری با INT8 در مقایسه با FP32 منجر شود که محاسبات را بهتر می کند.

در بحث های من با سه عرضه کننده ی بزرگ، همه گفتند که مشتری ها به تقویت DL علاقه دارند. VNNI در واقع خیلی هم جدید نیست. Intel Xeon Phi Knights Mill for Machine Learning دارای مشخصه های مشابهی بود. اما در این نسل می توان آن را با قابلیت های بیشتر دید.
- در ادامه ما در مورد سری اینتل پلاتینوم ۹۲۰۰ بحث و نظر نهایی خود را بیان می نماییم.
سری The Intel Xeon Platinum 9200 برای HPC
با توجه به فشاری که در ارتباط با سی پی یوهای ۶۴ هسته ای AMD احساس می شود، پلتفرم اینتل پلاتینوم ۹۲۰۰ با سوکت های دوگانه و UPI بین سوکت و DIE سیلیکونی عرضه شده است. در اصل اینتل زئون چهار سوکتی برای حداکثر محاسبات و پهنای باند مموری در فرم فکتور با عرض نصف تنظیم شده است.

در این جا مروری بر این خانواده شده است.

در این جا SKU های Intel Xeon Platinum 9200 دیده می شود.

چند نکته ی اصلی باید در این جا ذکر شود. اول این که Intel Xeon Platinum 9200 توان زیادی مصرف می کند که از ۲۵۰ تا ۴۰۰ وات TDP است.

دوم در راه حل BGA، این تراشه ها دارای سوکت هایی مانند دیگر سی پی یوهای زئون نیستند. آن ها مرتبط با PCB های اینتل و به عنوان سوکت های دوگانه ی PCB به فروش می روند.
نوشته ی ما در مورد Intel Xeon Platinum 9200، نشان می دهد که پلتفرم تغییری در پکیج خود دارد. اما یک چیز روشن است و آن این است که بیشتر کاربران بهتر است از پلاتینوم ۸۲۰۰ استفاده کنند.
در صحبت با عرضه کننده ها، همه ی ان ها از سری ۹۲۰۰ پشتیبانی نمی کردند. عرضه کننده های سرورها می توانند در توان، شاسی و خنک سازی سیستم ها راه های بهتری را پیدا کنند. همه ی عرضه کننده های Intel Xeon Platinum 9200 ،این سری را یک محصول کم حجم و مناسب برای نصب در HPC های خاص می دانستند.
سخن پایانی بررسی پردازنده های نسل دوم اسکالیبل اینتل زئون Intel Xeon Scalable
بدون شک، Intel Optane DC Persistent Memory یکی از هیجان انگیز ترین فناوری های این نسل است. ما اصرار می کنیم که به چیزی بیش از حداکثر هسته در خرید خود توجه کنید. به تعداد هسته و فرکانس در کنار هم توجه کنید. اینتل خود را در حال رقابت با AMD می بیند و ۲nd Gen Intel Xeon جواب این رقابت را به ما می دهد. در این بخش ما ۸ نکته ی اصلی را برای آگاهی خواننده ها لیست کرده ایم.
- بیشتر هسته ها در محصولات اصلی در SKU STACK دارای قیمت مشابهی بودند.
- عملکرد مشابه و مشاهده ی بهبود عملکرد با توجه به هسته های محاسباتی مورد استفاده در SKU با توجه به این که سرعت کلاک افزایش می یافت
- clock-for-clock IPC در این پیکربندی ها دارای عملکرد مشابه در زمینه ی IPC در مقایسه با نسل اول با توجه به شاخص CLOCK-FOR-CLOCK بودند.
- سرعت مموری و ظرفیت آن به حداکثر سرعت DDR4-2933 با پشتیبانی از ۲۵۶ گیگ مموری LRDIMM رسید.
- ماژول حافظه ی پایدار INTEL OPTANE DC از DCPMM برای عملکرد بالا، ظرفیت بیشتر، پایداری بهتر از ماژول های مورد استفاده در سوکت های DDR4 پشتیبانی می کند.
- امنیت سخت افزاری (hardware security) برای کانال ها و مصون ماندن از آسیب پذیری های سخت افزاری فراهم شده است
- دارا بودن مزایای INTEL DL BOOST با استفاده از دستورات VNNI برای اجازه دادن به دست یافتن به AI REFERENCING سریع تر بدون استفاده از GPU ها
- جادادن سی پی یو در یک سوکت دوگانه اینتل زئون پلاتینوم از سری ۹۲۰۰ با عرض نصف برای افزایش چگالی فضای HPC در سیستم.
امروز و در طی هفته های آینده حتی ماه های آینده، ما بیشتر در مورد سی پی یوها و پلتفرم هایی که از آن ها پشتیبانی می کنند در کنار Optane DCPMM خواهیم نوشت. با ما در راه آشنایی با ۲nd Gen Intel Xeon همراه باشید. امیدوارم مقاله بررسی پردازنده های نسل دوم اسکالیبل اینتل زئون Intel Xeon Scalable رضایت شما را جلب کرده باشد.