مشخصات پردازنده زئون پلاتینیوم  ۸۲۶۰ اینتل ( Intel Xeon Platinum 8260 )

مشخصات پردازنده زئون پلاتینیوم 8260 اینتل ( Intel Xeon Platinum 8260 )

 پردازنده زئون پلاتینیوم  ۸۲۶۰ اینتل ( Intel Xeon Platinum 8260 ) جزو پردازنده های نسل دوم Xeon Scalable Platinum به شمار می رود که در ۲ آوریل سال ۲۰۱۹ به بازار معرفی شد. این پردازنده ها بر اساس فناوری ۱۴ ناومتری پیشرفته مبتنی بر معماری Cascade Lake ساخته شده است که سرعت کلاک بالاتر را امکان پذیر می کند و تعدادی از تغییرات سخت افزاری را در برابر آسیب های مختلف پیاده سازی ایجاد می کند. این پردازنده ها همچنین دستورالعمل های جدیدی را برای تسریع یادگیری ماشین (استنتاج) و همچنین پشتیبانی از حافظه پایدار ارائه می دهند. همه پردازنده های سری Intel Xeon Platinum 8200 از مشخصات زیر پشتیبانی می کنند:

  • فناوری ۱۴ نانومتری
  • توان مصرفی ۱۰۵ تا ۲۰۵ وات
  • حافظه ۱ ترابایتی شش کاناله DDR4-2933 ECC
  • ۴۸ لاین PCIe نسل ۳.۰
  • پشتیبانی از قابلیت های Hyper-Threading, Turbo Boost, Speed Shift, vPro, VT-x, TSX, TXT, Volume Management Device (VMD), Mode-based Execute Control (MBE), Key Protection Technology (KPT), and Platform Trust Technology (PTT).
  • تمام پردازنده های Xeon Platinum از فناوری QuickAssist پشتیبانی می کنند که با چیپست ادغام شده است.
  • همه مدل ها از سه عدد اتصال UPI پشتیبانی می کنند.

مشخصات پردازنده زئون پلاتینیوم  ۸۲۶۰ اینتل ( Intel Xeon Platinum 8260 )

در ساخت پردازنده زئون پلاتینیوم  ۸۲۶۰ اینتل ( Intel Xeon Platinum 8260 ) از ترانزیستورهای ۱۴ نانومتری و معماری Cascade Lake استفاده شده است. این سی پی یو کلاس سرور ۲۴ هسته و ۴۸ نخ را در اختیار شما قرار می دهد. سرعت پردازش پایه ۲.۴۰ گیگاهرتز است این در حالی است که در حالت توربو این سرعت تا ۳.۹۰ گیگاهرتز افزایش پیدا می کند. شما می توانید از حافظه کش ۳۵.۷۵ مگابایتی استفاده کنید. پردازنده زئون پلاتینیوم  ۸۲۶۰ اینتل ( Intel Xeon Platinum 8260 ) از حداکثر ۱۶۵ وات انرژی استفاده می کند اما در عوض ۱ ترابایت حافظه رم ECC شش کاناله از نوع DDR4 را با سرعت ۲۹۳۳ مگاهرتز در اختیار شما قرار می دهد. شما می توانید در سرورهای نسل ۱۰ اچ پی (HP G10 یا HP Gen10) این پردازنده را پیدا کنید.

مشخصات کلی محصول
خانواده پردازنده خانواده پردازنده Intel® Xeon® Scalable

محصولی از خانواده Cascade Lake

مناسب برای سرور های نسل ۱۰ اچ پی

HP ProLiant DL160 Gen10

HPE ProLiant DL380 Gen10

HPE HP ProLiant ML350 G10

مدل  پردازنده Intel Xeon Platinum 8260
تاریخ معرفی ۲ آوریل ۲۰۱۹
لیتوگرافی ۱۴ نانومتری
مشخصات عملکردی
تعداد هسته ها ۲۴
تعداد نخ ها ۴۸
فرکانس پایه پردازنده ۲.۴۰ گیگاهرتز
حداکثر فرکانس توربو ۳.۹۰ گیگاهرتز
حافظه کش ۳۵.۷۵ مگابایت کش اسمارت اینتل
تعداد لینک های QPI ۳
توان مصرفی ۱۶۵ وات
مشخصات حافظه
حداکثر اندازه حافظه (بسته به نوع حافظه) ۱ ترابایت
نوع حافظه رم پشتیبانی شده DDR4-2933
حداکثر تعداد کانال حافظه ۶
پشتیبانی از حافظه ECC دارد
گزینه های توسعه
نسخه استاندارد PCI Express Revision ۳.۰
حداکثر تعداد لاین های PCIe ۴۸
فناوری های پیشرفته
فناوری توربو بوست اینتل ۲.۰
Intel® Optane™ Memory Supported
Intel® Speed Shift Technology دارد
Intel® Turbo Boost Max Technology 3.0 ندارد
Intel vPro® Platform Eligibility دارد
Intel® Hyper-Threading Technology دارد
Intel® Virtualization Technology (VT-x) دارد
Intel® Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d) دارد
Intel® VT-x with Extended Page Tables (EPT) دارد
Intel® Transactional Synchronization Extensions دارد
Intel® ۶۴ دارد
Enhanced Intel SpeedStep® Technology دارد
Intel® Volume Management Device (VMD) دارد

مقایسه پردازنده Intel Core i5-9400F و  Intel Xeon Platinum 8260

Intel Core i5-9400F یک پردازنده ۶ هسته ای و ۱۲ نخی است که از قابلیت Hyperthreading و اورکلاک پشتیبانی نمی کند و تنها ۹ مگابایت حافظه کش را با سرعت پایه ۲.۹۰ گیگاهرتز و سرعت توربو ۴.۱۰ گیگاهرتز در حالت تک هسته ای و ۳.۹۰ گیگاهرتز در حالت چند هسته ای در اختیار شما قرار می دهد. در مقابل Intel Xeon Platinum 8260 یک پردازنده قدرتمند ۲۴ هسته ای و ۴۸ نخی است که از قابلیت Hyperthreading پشتیبانی می کند اما قابل اورکلاک نمی باشد. این پردازنده ۳۵.۷۵ مگابایت حافظه کش را در اختیار شما قرار می دهد، در حالی که سرعت پردازش پایه ۲.۴ گیگاهرتز و سرعت توربو ۳.۹۰ گیگاهرتز در حالت تک هسته ای و ۲.۴۰ گیگاهرتز در حالت چند هسته ای را اختیار شما قرار می دهد.

پردازنده Core i5 اینتل در اینجا از معماری Coffee Lake Refresh و فناوری ۱۴ نانومتری استفاده می کند تا حداکثر ۱۲۸ گیگابایت حافظه رم دو کاناله DDR4 را با حداکثر سرعت ۲۶۶۶ مگاهرتز در اختیار شما قرار دهد. این پردازنده از حافظه های ECC پشتیبانی نمی کند و تنها ۱۶ لاین PCIe نسل ۳.۰ را ساپورت می کند.

در عوض پردازنده ۸۲۶۰ اینتل که بر اساس معماری Cascade Lake ساخته شده از حافظه های ECC شش کاناله DDR4 با حداکثر سرعت ۲۹۳۳ مگاهرتز پشتیبانی می کند و همچنین ۴۸ لاین PCIe نسل ۳.۰ را ساپورت می کند. این پردازنده هم بر اساس فناوری ۱۴ نانومتری ساخته شده است.

شما می توانید از پردازنده Core i5 اینتل در سوکت LGA 1151-2 استفاده کنید. این پردازنده ۶۵ وات انرژی مصرفی دارد و از قابلیت های مجازی سازی VT-x, VT-x EPT, VT-d پشتیبانی می کند. پردازنده پلاتنیومی ۸۲۶۰ برای سوکت های LGA 3647 ساخته شده است و ۱۶۵ وات انرژی مصرفی دارد. شما می توانید از فناوری های مجازی سازی VT-x, VT-x EPT, VT-d, vPro استفاده کنید.

مقایسه پردازنده Intel Core i9-9900K  و  Intel Xeon Platinum 8260

با مقایسه این دو پردازنده به راحتی می توان متوجه شد که در اینجا هم باز پردازنده ۸۲۶۰ قوی تر است. Intel Core i9-9900K یک پردازنده ۸ هسته ای و ۱۶ نخی است که از قابلیت Hyperthreading و اورکلاکینگ پشتیبانی می کند و ۱۶ مگابایت حافظه کش را با سرعت پردازش پایه ۳.۶۰ گیگاهرتز و سرعت توربو ۵.۰۰ گیگاهرتز در حالت تک هسته ای و ۴.۷۰ گیگاهرتز در حالت چند هسته ای در اختیار شما قرار می دهد.

در مقابل Intel Xeon Platinum 8260 یک پردازنده قدرتمند ۲۴ هسته ای و ۴۸ نخی است که از قابلیت Hyperthreading پشتیبانی می کند اما قابل اورکلاک نمی باشد. این پردازنده ۳۵.۷۵ مگابایت حافظه کش را در اختیار شما قرار می دهد، در حالی که سرعت پردازش پایه ۲.۴ گیگاهرتز و سرعت توربو ۳.۹۰ گیگاهرتز در حالت تک هسته ای و ۲.۴۰ گیگاهرتز در حالت چند هسته ای را اختیار شما قرار می دهد.

پردازنده Intel Core i9-9900K دارای پردازنده گرافیکی ادغام شده است که مشخصات زیر را ارائه می دهد، اما پردازنده ۸۲۶۰ پردازنده گرافیکی ادغام شده ندارد:

فرکانس پردازنده گرافیکی ۰.۳۵ گیگاهرتز است که در حالت توربو به ۱.۲۰ گیگاهرتز می رسد. نسل پردازنده گرافیکی ۹.۵ است و بر اساس فناوری ۱۴ نانومتری ساخته شده است. این پردازنده گرافیکی از دایرکت ایکس ۱۲ پشتیبانی می کند و حداکثر ۳ صفحه نمایش را هندل می کند.

پردازنده Core i9 اینتل در اینجا از معماری Coffee Lake Refresh و فناوری ۱۴ نانومتری استفاده می کند تا حداکثر ۱۲۸ گیگابایت حافظه رم دو کاناله DDR4 را با حداکثر سرعت ۲۶۶۶ مگاهرتز در اختیار شما قرار دهد. این پردازنده از حافظه های ECC پشتیبانی نمی کند و تنها ۱۶ لاین PCIe نسل ۳.۰ را ساپورت می کند.

در عوض پردازنده ۸۲۶۰ اینتل که بر اساس معماری Cascade Lake ساخته شده از حافظه های ECC شش کاناله DDR4 با حداکثر سرعت ۲۹۳۳ مگاهرتز پشتیبانی می کند و همچنین ۴۸ لاین PCIe نسل ۳.۰ را ساپورت می کند. این پردازنده هم بر اساس فناوری ۱۴ نانومتری ساخته شده است.

شما می توانید از پردازنده Core i9 اینتل در سوکت LGA 1151-2 استفاده کنید. این پردازنده ۹۵ وات انرژی مصرفی دارد و از قابلیت های مجازی سازی VT-x, VT-x EPT, VT-d پشتیبانی می کند. پردازنده پلاتنیومی ۸۲۶۰ برای سوکت های LGA 3647 ساخته شده است و ۱۶۵ وات انرژی مصرفی دارد. شما می توانید از فناوری های مجازی سازی VT-x, VT-x EPT, VT-d, vPro استفاده کنید.

قیمت پردازنده Xeon Platinum 8260

در حال حاضر پردازنده Xeon Platinum 8260 اینتل در فروشگاه کیهان سرور با قیمت ثابت عرضه نخواهد شد اما این قیمت به دلیل نوسانات ارزی در حال تغییر است. شما می توانید برای اطلاع از قیمت پردازنده Xeon Platinum 8260 با کارشناسان فروش کیهان سرور تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *